Sunday, August 31, 2008

geram!!!!


huh...geram..konon-konon nak kua la sangat..
penat dok tunggu-tunggu sampai dah nak Maghrib puns..
telinga aku pun dan sebal asyek pakai headphone jerk dari tadik..
nasib baik la smentara tunggu bulan jatuh tu aku aku dah siapkan sebijik assingment yang tak best nih..ceh..
aku masih lagi geram!!!
boleh T U M B U K dia x???

1 comment:

jejakalkindi said...

salam...

tq sebab singgah kat "shiny happy people"..tp blog tu dah dihentikan sementara...

sambung blogging kat address baru plk..http://jejakalkindi.wordpress.com

sweet blog ni!..saya suka..hehe..