Friday, April 24, 2009

Akhirnya~~

Salam..
Entry ini adalah entry terakhir aku di BSB.
Akhirnya tempoh praktikum tamat jua.. Walau sedih nk tinggalkan pelajar2 tapi aku tetap jua gembira sebab 'praktikum' dh TAKDE lagi lepas ni..
Tahap gaban otomen taro kegembiraan aku sekarang nih tau!
DASAT EK?
Esok, after BBQ dgn kawan2 aku terus fly ke TgMalim. Isnin pulak aku terus fly ke Trg.
Sekarang ni aku tengah pening kepala nk settle surat pengenalan diri untuk grad dan sipa cop pengesahan sekali.
Alahai,....akademik UPSI ni banyak songeh tau. geram seyy.
Arahan dia yg salah menyusahkan org tak tentu pasal.
Syukur juga aku ambik tiket tengahari Isnin tuh. Urmmm...
Dush! Dush!
(ini adalah tanda PROTES!)
Well, dengan tamatnya praktikum elama 4 bulan ini, maka, tamatlah tempoh 4 tahun pengajianku di UPSI. UPSI telah memberikan aku byk pengalaman dan mematangkan aku..
SMKBSB juga adalah sebahagian 'pengajianku' yang telah memberikan berjuta peluang dan menimba beribu-ribu pengalaman fizikal & mental.
thanks a lot!

4 comments:

mawar @};--- said...

tahniah2... dah hbs praktikum.. dh slmt tamat 4 tahun d upsi.. beshnye... ;) lps ni ade lagi perancangn yg lbh besar... dah nak jadi isteri AZ.. hehe.. smoga bbhgia slalu..

nurulnadiah said...

Ini entri yg sakit perut tu ek?
hehe

Naurah said...

Mawar > hihi..tima kasih..

Nadiah > yup! after that, tk sempat2 lagi nk update.. after Mei k.

Anonymous said...

tahniah...
dan selamat pengantin baru....moga kekal abadi...

semoga dapat posting cepat dan menjadi guru berdidikasi untuk Agama dan negara.

Kamal Dahalan