Sunday, April 5, 2009

~for him.


I`m coming back!


Aku sekarang berada di kolej. Bersenang lenang dan beristirehat.


Mula2 aku buat keputusan untuk menyerah kalah aje dan tutup terus blog ini.
tapi aku rasa tak mungkin la.
Aku sayang blog aku dan setakat ni aku rasa aku belum melanggar etika sebagai seorang blogger.
Jadi buat apa aku rasa tak berguna kan?


Oh, sekarang hati aku masih belum sembuh sepenuhnya.
Pukul 2 nanti aku akan kembali ke Rawang.
Tak sempat jumpa pak incik minggu ni pun tak pela..

(walaupun aku balik ni semata2 nk jumpa dia..)
Pak incik tengah exam sekarang ni dan aku tak nk ganggu dia.
Minggu depan pula aku tak balik ke Tanjung Malim dan buat keputusan untuk ke Banting bersama dengan kawan2 praktikum.


Never Mind. Tak ada rezeki nk belanja dia.


Esok 6 hb 4 adalah hari lahir pak incik.


Selamat Hari Lahir AZ..


Semoga dimurahkan rezeki dan sihat selalu.
Saya tak ada hadiah special untuk diberikan..
Cukuplah awk memiliki hati saya untuk selama-lamanya..
selepas 31 Mei ini, InsyaAllah kita akan disatukan sebagai suami isteri..
Saya berjanji untuk setia di samping awk..
Saya tak kisah awk tidak sempurna sepertimana orang lain kerana saya ikhlas serahkan hati ini kerana saya sayang awak..
Mungkin kata orang.. saya boleh dapat yg lebih baik lagi dari awk..

Tp bg saya.. Awklah yg terbaik untuk saya..


Selamat Hari Lahir sayang..




4 comments:

nurulnadiah said...

kata-kata yg sgt puitis dan menggetarkan jiwa

Kalo AZ tu baca,mau nangis dia nieh

haha :-)

Anonymous said...

zizie..fewit2>>>>buzday abe ye..hepi buzday..hope always hepi n wishing a great day 4 all of u^^

Naurah said...

hehe.. =D

puteraohtrabulan said...

Perghh...aku tersentuh,dek ayat-ayat cinta itu.walaupun ia bukan untuk aku