Wednesday, April 15, 2009

macam~macam cErita.





Update.
Aku dh delete entry seram ganas. Tutup cerita lgpun praktikum dh nk habis kan.. Jd, aku nk lupakan semua peristiwa pahit yg pernah terjadi sepanjang praktikum.


Jomla aku citer pasalmenda lain pulak.


update.

-deleted-


Tak sabar nk balik Tg.Malim. Sabtu minggu lepas aku tak balik. Kaw-kaw aku pulun sakan Hari Sukan ritu. Sampai berbelang dah aku nengok. Knp nk blk Tg.Malim? Tak sabar nk surprisekan pak incik sebenarnya. Bila pk-pk balik perlu juga aku buat something special untuk si dia sempena birthday beliau tempoh hari. Walaupun pak incik cakap birthday tak penting pun tp aku rasa dalam penting tak penting pun dia seronok jugak kalau dapat hadiah kan? Ade ke manusia kalau dapat hadiah dia tak gembira? Ada ke? Ada? Pelik kan?


Ni satu lagi. Aku dah beli ubat panau k. Diulang. Aku dah beli. Aku tak tau ape masalah kulit muka aku tiba-tiba bertompok dompok pulak. 4 bulan aku kat sini, 4 bulan juga aku jadi tak cun sbb kulit muka mcm gini. Tension k sbb lagi dua bulan aku nk jadi pengantin (InsyaAllah). So, kena jaga aset beb! Nnti orang tengok muka macam gini.. iusshhhhhhh!!! Tak dapat aku nk bayangkan.... Malu seyyy....


Sekarang da pukul 8.45 malam. Dah Isyak pun. Aku dah mengantuk. Esok aku jd AJk Debate English sekolah pulak. Nk ambik tenaga esok banyak kudrat nk guna. Malas nk merapu banyak-banyak sbb idea nk menulis pun dah berkurangan.
SEKIAN



3 comments:

ku tak sempurna said...

ala siannya..

betul ke panau??
baik gi cek bebetul

sultan said...

ganas... ganas... ingat ada yg tumpah darah td. huhu...

Naurah said...

ku tak smepurna ~ hehe.. panau la kot sbb dh hilang dah tompok dompok lps makan ubat..

sultan ~ bukan tumpah darah beb. mengidam asam je. ekkeee...