Tuesday, November 3, 2009

update!!

Assalamualaikum WBT

Berjaya!!!

Hampir 6 bulan juga blog terbengkalai. Aku pulak asyik bertangguh aje nk servis blog ni, yela maklum, tenet tade kann..

Sekarang aku dah pun posting sebagai GSST di tempat tinggal ke-3 aku. Baru je nk masuk 2 mnggu jd cikgu ni haa..

Kehidupan aku sekarang ni normal..macam biasa2 je.. Baby pun dah masuk 5 bulan, tapi masih dalam perut la...hehe.. excitednyee.. Alhamdulillah.. ada yg tanya macamane agaknye rupanya aku pregnant ek? ekekee..ala..mcm biasa2 aje la kawan2ku..tak tahula nk ckp mcmana sbbnya semenjak mngandung ni aku tak pulak gila2 bergambar..nape tah..agaknye sbb aku terlampau tade mood mase alah aritu kottt…kan?kan? ntahla… Haa..ehem..ehem.. aku ada satu maklumat ni aku kira kawan2 aku berminat sgt nk tau.. aku dah nk naik 5kg sepanjang mengandung ni tau..sekarang berat aku dh cecah 48kg dah. Aku tau ramai sgt kawan2 di luar sana yang beria nk tgk badan aku berisi..sekarang dh berisi sikit..tapi tak sampai tahap tembam lagi k…maintain lagi tau..hehe

Bulan 8 lepas aku dh pun selamat konvo dgn teman2 yg lain termasukla Cik Nadia Yuna dan Cik Eika.. owh, rindu dorang sgt2!! Memang happening mase konvo..sweet sgt! Rindula kat dorang, nk pulak sekarang dah jarang dapat lepak2 macam dulu2.. bile la dapat bersama lagi kan...


Hurm... aku tengah tade idea sekarang. Nntila aku update lain..tade idea la sgt2 nk bercerita.. lagipun aku tataula korang berminat ke nk bace blog aku ni kannn..maklumla tak femes….ekeke..


Okla, aku benti kat sini dulu la ye.


Wassalam.


4 comments:

NNCR said...

lamaaaa Ti sgt tak update =)hehe

update la selalu

NADIAH

mawar @};--- said...

akak.. amboi, dah tak sabar sangat tu.. dah ada gamb baby.. :)
letak pic tu byk.. nak tengok wajah berseri org berisi ni.. hehe

Naurah said...

ekeke..maap kawan2ku..ni baru ada mood nk updte..penat kat skola..aduyaiii...

Naurah said...
This comment has been removed by the author.