Saturday, October 11, 2008

Makan di i love u corner

Malam ni Eika ajak kiteorg mkn kat i love u corner.. Dah lama tak keluar bertiga.. best!
Ini le aku, pantang jumpa kamera.. Nasible..

Eika, budak cengih.. garang pelik kalo lapar.. Tp kalo dah kenyang, satu dunia penuh warna warni..

Muka2 yg pantang jumpa kamera, kat tempat mkn kiteorg je yang banyak kilat.. hihi

hehe.. maaflah ye.. gambar perasan lagi.. = )


Menu yang kami pesan, sedap!! berbaloi sape2 yang datang ke sini..

kat sini pun ada karaoke.. sama la dengan Dusun Bay yang famous kat Tanjung Malim nih.. walaupun aku tak gemar sangat dengan menda2 mengarut mcm nih, tp layan jele.. Nasib baik jugak kami mlm ni tak kena karaoke, dan2 je owner restoran ni jemput kiteorg nyanyi.. dasat!! dah bayar, kiteorang pun terus masuk keta.. cabut!! minta maaf ye encik BOSS.. hehe..







Okay, sekian.


2 comments:

cikgu jawe said...

waaa.. n3 yg sama dgn nadia. order sampai 3 mangkuk tp airnya segelas aje?. hehe

kalau korang karaoke mlm tuh, aku percaya semua org kampung akan keluar gi restoran tu termasuk le sgl haiwan ternakan mereka. hauhauahaua!

Naurah said...

oo.. mestila sama.. tu air nadia da.. air spesel namanya air lalat mengantuk..hehe..

kalo kteorg karaoke? memang benarla ramalan cikgu tuh!