Tuesday, September 9, 2008

F o k u s !!

Dah pukul 12 mlm?
aduii... lamenye aku merayap kat tenet..
konon2 la nk intai2 je.. lepas lepak kat berita harian online terus ke sini pulak..
Dah alang2 aku masuk tenet,kenala singgah sini kejap..hehe..
Sebenarnya nk carik buah pikiran untuk thesis ni..tak siap2 lagi..
.. penatnye aku nk buat ayat..
mata ni kalo buka folder thesis terus je automatik ngntuk..
tapi bila masuk tenet..tiba2 je tersegar pulaks..
pelik lak mata aku nih..
takpa.. InsyaAllah siap nnti.. lega sket hati aku..
bolehla praktikum dengan senang hati..
Erm, cakap pasal praktikum, aku dah confirm akan buat latihan mengajar kat SMK Bandar Sungai Buaya.. Iza dah call pengetua tadik.. dengan putih hatinya sekolah tu terima kedatangan kteorg.. Alhamdulillah.. cuma sekarang ni kena merayap kat sana untuk carik rumah sewa.. kuarters takda memandangkan sekolah ni adalah sekolah yang agak baru dibuka.. takpala.. kat situ pun bukannya susah nk carik rumah.. ada tu..
ayat ni dibuat bagi menyenangkan hati aku dan senang nk jawab persoalan2 mak nnti..
Oklah xleh lama2 kat sini..nnti satu hapa pun tak jadik.. Ops, baru teringat.. esok jadual aku ngn Eika = nk g SMTeknik Slim River untuk follow up program Thesis dorang hari tu..
kena tido awal mlm ni..
ok dear, dah pelik2 tulisan aku ni..kena benti kat sini..

Jumpa lagi esok!!


S E L A M A T M A L A M..

5 comments:

Tie said...

Oooo..bakal guru...baguslah tu...nanti dah jadi cikgu kenalah perihatin sikit terhadap murid2 tu..bukan setakat mengajar je...kalau murid komplen brg kena curi ke, kena buli ke...tolonglah sikit...mula laa nak membebel kak tie ni...bukannya apa...anak akak dulu selalu hilang barang kat kelas...ramai sangat penyamun kerana tiada tindakan langsung..cikgu2 buat2 tak dengar je..last2 bukan saja murid2 yg grad, bakal pencuri,penyamun dan perompak pun digalak sama..hu hu..

ku tak sempurna said...

samala kita... klu dah dpt tenet, mesti kena masuk "umah".. w/pun tujuannya nak wat benda lain... bila dah masuk umah, sendiri mau hengat la... tak reti nak kuar :D

sultan said...

slalunye ramai blogger wat cam ni...

dia suka tenung blog dia lame2. haha...

~Cinta Milo Ais~ said...

itu kelakuan normal para blogger tu suka masuk umah sendiri hehe...p/s ada hadiah tau untuk anda..sila lah ambik hehe

Naurah said...

Tima kasih ek... hehe.. xleh nk komen byk2 sebab kepala pusing..
Tima Kasih!!!!