Wednesday, September 3, 2008

PRAKTIKUM OH PRAKTIKUM

praktikum nk buat kat sekolah mane ek?
SMK Yoke Yuan
SMKA Kuala Selangor
SMK Pengkalan Permatang
SMS Sains Kuala Selangor
SMK Sungai Besar
SMK Bagan Terap
SMKA Simpang Lima
SMK Dato` Mustafa
SMK Sultan Abdul Aziz
SMK Ungku Aziz
SMK Tunku Abdul Rahman Putra
tak tau nk buat kat mane sebab cadangan asal nk buat kat Slim atau Tapah je..
kalo kat Kuala Selangor pulak, nk buat kat SMK Jugra..
rumah dan kereta suma dah settle..tinggal nk gi praktikum je..
tp sekarang kena buat plan lain la..
nk carik rumah lagi..
macamana ek?



2 comments:

cikgu jawe said...

ehehe.. sekolah aku tersenarai.

rumah blh sewa kuarters guru. perumahan juga byk.

tadek smk jugra kt sini. smk jeram ada lee..

nk dkt dgn bandar, sm sains, smk sri tanjung, smk sultan abd aziz, smk agama kuala selangor, smk pengkalan permatang.

ada sekolah yg awak senaraikan tadek kt kuala selangor. smk ungku aziz?

ikut senarai yg awak tulis..

di kuala selangor:
SK Yoke Yuan
SMKA Kuala Selangor
SMK Pengkalan Permatang
SMS Sains Kuala Selangor

ni kt sabak bernam..
SMK Sungai Besar
SMK Bagan Terap
SMKA Simpang Lima

SK Dato` Mustafa
SMK Sultan Abdul Aziz
SMK Ungku Aziz <-- tadek ???

ni kt sg buloh kepong.
SMK Tunku Abdul Rahman Putra

slmt memilih..

[harap2 jgn le dtg sklh aku.. huhu]

Naurah said...

ek? mane tau.. dah kat situ senarai dia Kuala selangor..
ntahle ape angin lecturer letak kiteorg kat sini pulaks..
xpe..org tak datang sekolah awak tu.. org nk praktikum kat area Peraks je..tp xde pulak..
hurm...