Tuesday, September 9, 2008

Hari ini dan seterusnya..


SELAMAT!!!!
tajuk di atas tak berkenaan ngn gambar ni tau! cuma nk tunjuk
suasana indah di kawasan kolej aku jah.. hehe..
(Subhanallah.. Maha Suci Allah yang menjadikan bumi dan langit dan segala isi di dalamya..)

********************

Dah beberapa hari aku tak update blog aku ni..
dua hari yang lepas aku tidoq kat rumah Eika tolong translate jurnal dia..
sebenarnya tak siap habis pun.. asyik merepek ngn laptop nih..hehe..
Satu malam melepak kat rumah Eika, 5 jam dia 'buli' aku..takpala..dah 2 minggu tak jumpa dia..ada gakla bahan nk ngumpat tuh..hikhik.. masuk jugakla topik Nadia Yuna dan penyakitnya tuh..suspen betulla minah karan tuh.. pasni aku nk buli dia dan ubat dia lak..kena gantung ubat kat leher dia supaya xlupa lagi..
bukan xknal cik adik tuh..liat sungguh nk mkn ubat..
opss..terngumpat pulaks!

************************
dan hari ni merupakan permulaan yang ceria bg aku..maklumla..sahur tadik aku mkn tomyam ngn nasik..banyak lak tuh.. perut kenyang suka hati.. hehe.. dah kenyang terpaksalah sambung thesis pulak.. pastu dengar lagu sket2.. terus sambung g class.. macam best je kelas ngn Dr.Badriah Salleh tadik..clear je otak aku.. maklumla..dua tiga hari ni aku macam gumbira sket..ngeh2!!!
gatai!!! *xleh citer banyak2..nnti aku makin gatai pulaks.*

hehe..disebabkan tiba2 rase gatai, aku pun create satu wallpaper untuk laptop aku.. Okey, itu aje untuk hari ini.. aku nk wat thesis pulak.

BYE!

4 comments:

ku tak sempurna said...

tomyam is my faveret ever... jgn la wat kuah tomyam... lupa segala diet... nyum nyum nyum... sedapnya tomyam dan telur dadar... kurang posaku utk ini ari...
sekian, terima kasih

sultan said...

mak oi... sahur pun dah mkn byk cam tu. kalo buka x tau la bape byk. haha...

Tie said...

Salam...wah...masih study lagi ye..teringat kisah kak tie masa muda2 dulu...bukan main ligat turun naik library..seronok time study tu..kat ITM dulu..rindu kat kengkawan..kat manalaa mereke ni yek..sedih lak..

Naurah esok2 jgn lost contact dgn kengkawan lak..nanti jadi macam Kak tie..sunyi sungguh..hu hu..

Naurah said...

sempurna> hehe..tomyam feveret kte jugak! kalo sahur ngn tomyam confirm tak liat bangun sahur..hihi

sultan> =P

kakti> kenangan terindah ngn kawan2 sampai bila2 pun takkan leh lupa..jatuh bangun pun tetap bersama2.. ukhwah itu indah..
slm perkenalan!