Monday, November 17, 2008

~~walimah Ekin~~



Assalamualaikum WBT.




Aku baru balik dari Pontian. Penat sgt badan. Malam ni baru ada mood nak update. Malas betul aku hari ni.. Aduss… dengan masalah yang baru aje selesai dan aku yang slalu buat mak huru hara.., aku boleh jadi depression tau tak? Kesian kat mak.. Minta maaf mak..bukan sengaja.. (iskk…)


Ok. Meh aku bawak korang menengok gambar Walimah Ekin hari tuh. Majlis kenduri dan bersanding aje. Akad dah langsung bulan 7 ari tu. (dah dibetulkan tarikhnye.). Pendek kata, semuanya berlangsung dengan meriah dan happening walau badan penat. Orang kata, kalo tengok orang bersanding ni, ada aura -konon2 diri tak sabar nk menikah jugak- Tapi aku? Felling tak best.. Kesian kat aku weii… ngeh2.. PADAN MUKA AKU!




Oklee.. jumla nengok gambar yang aku dah edit ni. Nk tengok gambar2 yang seterusnya, mai FS aku. Kat address ini.




pandai2 le kome add ok. Bukanle pandai mengedit sangat.. Tapi sbb aku ni suka mengedit apa jua bahan dan termasukle gambar yang aku ambik ni, hasilnya, cantik le juge…



Dah bertemu jodoh si Ekin ni. Nanti sape la pulak yang bakal menyusul ek? Aku tak sangka rupa2nya dah besar kawan2 aku ni.. Masing2 dah nk kena kebas dek orang.. Aku dok interview jugak kawan2 aku ni, “oiiit..korang bila lagi weiii.. Tak sabar nk nengok korang punya kenduri pulak!”. Best la soalan yang aku ajukan tu.. hehee..bila lagi nk nyakat dorang nih… Lama tak jumpa.. rindu aku pada korang..




Jomle nengok gambar!!
......................
................
.........
....
..



Nurasyikin Haji Ehsan


bertemu jodohnya dengan Fairuz (aku tak tau bin apa pak incik ni..)




Bersanding.




Dorang ni dok pk-pk la kan.. "bile lagi le turn aku..." heheee..





Ekin dan pengapit beliau yang cun.




Husna dan Naimah.





Sesi kontrol cun. ngeh2...




Huda Fauzi. Cun gileerrrr minah ni.. InsyaAllah.. tak lama lagi la ni, ye dak awk??.. hehee..




Aku dan Naimah. Ambik berkat...ngeh2... gatai na...



Manja comell... geram nengok gaya tido si comel nih...



Mama dan Abah Huda. Datang dari Singapore semata-mata nk penuhi undangan.





Kawan-kawanku.


Pengalaman jadi gadis TOL. hoho.




Sekian.









5 comments:

182 said...

gadis tol memang menyusahkan..sampai empat plak tu..
peh..

Naurah said...

wuit..kiteorg x byk karenah k.. terus anggguk je..mak aiii,sesedap mulut je bercakap..

182 said...

aik..marah..
agaknya gurau aku kasar sangat ker..

Naurah said...

emosi tak stabil.. takpala..memang menyusahkan pun..aku la tu..isk..

182 said...

aku tak cakap ko pun la..
sbnrnya aku ckp pasal tol tu..

pape pun sori la kalau ko terasa..
hehe..